در طراحی سیستم های سردخانه پارامتر های وجو دراد که باید ان را بدانیم از جمله از این پارامتر انتخاب نوع سیستم و مایع مبرد سیستم است.در کل می توان گفت مایع مبرد یک سیستم تهویه مطبوع اصل سیستم را تشکیل می دهد چون با استفاده از نوع مبرد می توان نوع کمپرسور را انتخاب کرد .وقتی که نوع کمپرسور انتخاب کردیم می توانیم نوع کندانسور هوایی یا آبی و غیره را انتخاب کرد.کشتار شده و وارد سردخانه می شود و پس از ۲۴ ساعت نگهداری در اتاق پیش سرد کن، مصرف روز بعد به بازار عرضه میگردد و بقیه گوشتها به اتاق انجماد سریع روانه میشود. گوشتهای منجمد شده تا اول دی ماه نگهداری و از اول دی ماه تا آخر اسفند به ترتیب و بطور مساوی هر روز به بازار عرضه می شود….
در طراحی سیستم های سردخانه پارامتر های وجو دراد که باید ان را بدانیم از جمله از این پارامتر انتخاب نوع سیستم و مایع مبرد سیستم است.در کل می توان گفت مایع مبرد یک سیستم تهویه مطبوع اصل سیستم را تشکیل می دهد چون با استفاده از نوع مبرد می توان نوع کمپرسور را انتخاب کرد .وقتی که نوع کمپرسور انتخاب کردیم می توانیم نوع کندانسور هوایی یا آبی و غیره را انتخاب کرد.کشتار شده و وارد سردخانه می شود و پس از ۲۴ ساعت نگهداری در اتاق پیش سرد کن، مصرف روز بعد به بازار عرضه میگردد و بقیه گوشتها به اتاق انجماد سریع روانه میشود. گوشتهای منجمد شده تا اول دی ماه نگهداری و از اول دی ماه تا آخر اسفند به ترتیب و بطور مساوی هر روز به بازار عرضه می شود….