کتاب کلیدواژه تاسیسات مکانیکی (نظارت و طراحی)

کلیدواژه تاسیسات مکانیکی شامل کلمات کلیدی کلیه منابع اعلام شده دفتر مقررات ملی ساختمان میباشد، با توجه به یکسان بودن منابع در صلاحیتهای نظارت و طراحی کلمات کلیدی هر دو آزمون در یک کتاب آورده شده است. شایان ذکر است این کتاب با آخرین ویرایش مباحث و نشریات بروز رسانی شده است.
کتاب کلیدواژه کتابی است که به منظور جستجوی آسان و راحت داوطلبان آزمون نظام مهندسی تهیه و تنظیم و ارائه شده است. با توجه به زمان اندک و با توجه به تعداد سؤالات آزمونهای نظام مهندسی و نیز گستردگی مطالب و منابع آزمون، کتابهای کلیدواژه میتواند بسیار مثمر ثمر واقع شود و داوطلبان را در کوتاهترین زمان به منبعی که سؤال آزمون از آن طراحی شده، راهنمایی کند. سؤال ذیل را در نظر بگیرید:

مسئولیت تهیهی نقشههای چون ساخت، با کدام است؟
۱) مجری ۲) ناظر ۳) مالک ۴) طراح
با توجه به گستردگی مطالب و منابع آزمونهای نظام مهندسی و زمان اندک آزمون، پیدا کردن جواب سؤال زمانبر است. برای جواب دادن به سؤال طرح شده آن هم در کوتاهترین زمان بهتر است با توجه به رشته امتحانی خود، یکی از کلیدواژههای تخصصی (عمران محاسبات، عمران نظارت، عمران اجرا، معماری نظارت، شهرسازی، تأسیسات مکانیکی، معماری اجرا و معماری طراحی) را تهیه کرده و با تکرار و تمرین مهارت لازم در پیدا کردن واژه کلیدی در صورت سؤال آزمون را بدست آورید و در نتیجه طی چند ثانیه جواب صحیح را انتخاب کنید.
به سؤال توجه کنید، واژه کلیدی همانطور که خودتان حدس زدید «نقشههای چون ساخت» میباشد، با توجه به حرف اول و دوم، واژه کلیدی را در کتاب کلیدواژه پیدا کنید. همانطور که مشاهده میکنید واژه کلیدی، شما را به مبحث ۲ صفحات ۴، ۸، ۶۹، ۸۷ ارجاع میدهد، با مراجعه به اولین ارجاع منبع یاد شده جواب سؤال را به درستی انتخاب کنید. به این صورت شما میتوانید در کمترین زمان به جواب صحیح برسید.
ذکر این نکته ضروریست که بعضی از واژهها مانند بتن مسلح، سیمان، آب، آجر، دیوار جداکننده، کلاف و هزاران لغت دیگر، بارها و بارها(شاید صدها بار) در منابع آزمون نظام مهندسی (مباحث و دیگر منابع) تکرار شده است، ما تنها آدرس منابع و صفحاتی را دادیم که به احتمال زیاد، پاسخ سؤال را در بر داشته باشد. زیرا آوردن تمامی صفحات و منابع نه تنها کار بیهودهای است، بلکه باعث سردرگمی و اتلاف وقت داوطلبان عزیز میشود.
برای راحتتر پیدا کردن جواب سؤال علاوه بر صفحه، بند منبع نیز ذکر شده است، که باعث میشود داوطلب راحتتر مطلب مورد نظر را در صفحه ذکر شده پیدا کند. البته باید به این نکته توجه کنید که گاهی بند مربوط به صفحه مورد نظر از چند صفحه قبل شروع شده و ما برای
هماهنگی با سایر لغات کلیدی ناچار بند مذکور را آوردهایم.
راهنمای استفاده از کلیدواژه :
اختصارات به کار رفته در این اثر عبارتند از:
م۱: مبحث یکم (تعاریف)- (۱۳۹۲)
م۲: مبحث دوم ( نظامات اداری)- (۱۳۸۴)
م۳: مبحث سوم (حفاظت ساختمانها در مقابل حریق )- (۱۳۹۵)
م۱۲: مبحث دوازدهم (ایمنی و حفاظت کار در حین اجرا)- (۱۳۹۲)
م۱۴: مبحث چهاردهم (تاسیسات مکانیکی )- (۱۳۹۶)
م۱۵: مبحث پانزدهم (آسانسورها و پلکان برقی)، (فقط ضوابط مربوط به طراحی) (۱۳۹۲)
م۱۶: مبحث شانزدهم (تاسیسات بهداشتی) – (۱۳۹۶)
م۱۷: مبحث هفدهم (لولهکشی گاز طبیعی)- ( ۱۳۸۹)
م۱۹: مبحث نوزدهم (صرفهجوئی در مصرف انرژی )- (۱۳۸۹)
م۲۱: مبحث بیست و یکم (پدافند غیرعامل) (۱۳۹۵)
م۲۲: مبحث بیست و دوم (مراقبت و نگهداری از ساختمانها)- (۱۳۹۲)
رم۱۴: راهنمای مبحث چهاردهم (تأسیسات مکانیکی)- (۱۳۹۲)
رم۱۶: راهنمای مبحث شانزدهم (تاسیسات بهداشتی)- (۱۳۹۲)
رم۱۹: راهنمای مبحث نوزدهم (صرفهجویی در مصرف انرژی)- (۱۳۹۲)
رم۲۱: راهنمای مبحث بیست و یکم (پدافند غیرعامل) (۱۳۹۲)
ق.نظام: قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان و آئیننامههای اجرایی آن (۱۳۹۰)
نشریه ۱-۱۲۸، ۲-۱۲۸: مشخصات فنی عمومی تأسیسات ساختمان (سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور)
توصیه میشود کتاب شرح و درس تاسیسات مکانیکی که خلاصهای از منابع مورد نیاز آزمون نظام مهندسی تاسیسات مکانیکی است مطالعه شود.